Forum klasy 2 'B' Tp
Gadatliwy
Wasza ulubiona gra lub ta w którą chcielibyście zagrać
Moją jak jak na razie jest Counter Strike 1,6 , BloodRayne2,Day of Defeat,wszystkie Half life od 1 do ep 2,Splinter cell 1,2,3 ,Stalker,Swat4,Call of Duty 1,2 ,Quake 2,3,4 ,Tony Hawk 2 i 4 ,Gta 2 3 Vc i Sa,NFS 4 Underground 1,2 Most Wanted i Carbon,
Colin Mc Rally,Gothic 1,2,Star Wars Jedi Academi ,Outcast , Twierdza Krzyżowiec ,Commandos 3,4 i wiele innych...
Ostatnio edytowany przez 22PaczkA22 (2007-10-28 16:51:03)
Moje ulubione to PESy od 3 do 2008 Fifa 2003
wtedy była jeszcze przyzwoita... Ogólnie gry sportowe, jakieś wyścigi, chyba, że mam jakąś zajawke to zapodam jakiegoś Half Life`a albo cuś
pzdr
Moje ulubione gry to: Saga Baldur's Gate, Diablo II(ulubiona!!), Świątynia pierwotnego zła, Medal of Honor Alied Asoult, Stronghold I + dodatek Crusader, ogolnie wszystkie te fajne RPG i action RPG, powiedzialbym ze i historia Gothic jest ciekawa...ale to tylko moje zdanie
GOTHIC I,II,III ,,World of Warcraft,,Warcraft 3 + dodatki ,Wszystkie MMORPG,, Day of Defeat,HL1,2
My game to: Gothic [all], Stronghold [all], Diablo, Dungeons & Dragons, Świątynia pierwotnego zła, Prince of Persia [all] Commander & Conquer i inne MMORPG, RPG, strategie
prosza Cie, dziołcha ale co tam... na temat gustów się nie dyskutuje
Ja prosiłbym graczy, żeby polecili jakieś ciekawe gry w stylu GTA San Andreas czy 25 To Life . Lubie gry o tematyce gangów, czarny rap , czarnuchy i te klimaty
elo
Neverhood rulllezz!! Klayman yeah...ale mało osób zna ta gre....
ja w ogule w nic nie gram,nie mam na to czasu;] 2 lata temu jeszcze grałam w Simsy2 xD zakładałam rodzine Domestos albo Rooobbbaki i zaludniałam całe miasto xD hyh trzeba se zrobić fabułe nie?
Szczerze ja do gier to nie bardzo, ale jak już to od bracika biorę Takie jak GTA, NFS, CS kiedyś grałam jeszcze w Tibie, ale to było dawno